Swiss Exchange   |   Securities Services   |   Financial Information   |   Payment Services   |   About SIX   |   ENG

Teknisk information och nedladdningar

Här hittar du svar och lösningar på frågor om installationer och teknik. Vi rekommenderar dig att ladda ner Acrobat Reader.

Välj din produkt nedan. Vänligen kontakta SIX Financial Information Client Support om du inte kan hitta din produkt.

SIXP Realtime Feed

För SIXP API support och nedladdning, besök http://sixpapi.six.se/

KONTAKT
    SUPPORT
    HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

> Senaste nytt
    > Våra partners
    > Ladda ner dokument